Stavebnice EPP samokřídla Hacker Model HotWing 750 ARF - červené

Toto zboží je momentálně VYPRODANÉ a nelze ho objednat!

Stavebnice EPP samokřídla Hacker Model HotWing 750 ARF - červenéNovinka!
Stavebnice EPP samokřídla Hacker Model HotWing 750 ARF - červené Stavebnice EPP samokřídla Hacker Model HotWing 750 ARF - červené

Cena: 828 Kč

Zboží je momentálně vyprodané,
není možné ho objednat.


  • Kód: HC1328A

  • Záruka produktu: 2 roky



Popis zboží Stavebnice EPP samokřídla Hacker Model HotWing 750 ARF - červené

VÝPRODEJ ZA AKČNÍ CENU: Samokřídlo HotWing 750 ARF "red" je stavebnice výborně ovladatelného RC samokřídla od české firmy Hacker Model. Samokřídlo HotWing 750 o rozpětí 75 cm je vyrobené z extrémně odolného EPP, díky kterému je model vhodný i pro začínající piloty. Přitom se s ním ani pokročilí RC piloti rozhodně nebudou nudit.


RC samokřídlo HotWing 750 má skvělé letové vlastnosti a vysokou obratnost. Model je dodávaný s profesionálně zpracovanou povrchovou úpravu s převládající červenou a žlutou barvou. Součástí balení jsou díly křídla vyrobené z odolného EPP, uhlíkové vzpěry a táhla, drobné příslušenství a samozřejmě i přehledný návod v češtině.

Pro dokončení modelu samokřídla HotWing 750 budete potřebovat RC soupravu s mixy pro samokřídlo, dvě mikroserva, střídavý motor s výkonem cca 80W s vhodným regulátorem a vrtulí a tříčlánkový LiPol akumulátor o kapacitě 1300 - 1500mAh.

Upozorňujeme, že součástí tohoto modelu není RC výbava - jen samotná stavebnice RC letadla z EPP materiálu bez motoru, regulátoru, serv, baterie a vysílače s přijímačem!

Parametry zboží Stavebnice EPP samokřídla Hacker Model HotWing 750 ARF - červené

Rozpětí750 mm
Letová hmotnostod 280 g
Doporučený motorstřídavý 80W
Doporučený akumulátor3S LiPol 1300 - 1500mAh