Stavebnice RC letadla Hacker Model Messerschmitt Bf 109F - Boremski

Toto zboží je momentálně VYPRODANÉ a nelze ho objednat!

Stavebnice RC letadla Hacker Model Messerschmitt Bf 109F - Boremski
Stavebnice RC letadla Hacker Model Messerschmitt Bf 109F - Boremski Stavebnice RC letadla Hacker Model Messerschmitt Bf 109F - Boremski

Cena: 1157 Kč

Zboží je momentálně vyprodané,
není možné ho objednat.


  • Kód: HC1311B

  • Záruka produktu: 2 roky



Popis zboží Stavebnice RC letadla Hacker Model Messerschmitt Bf 109F - Boremski

VÝPRODEJ ZA AKČNÍ CENU: EPP stínová maketa německého stíhacího letounu Messerschmitt Bf 109F v kamufláži pilotního esa Eberharda von Boremski s rozpětím 840mm je vhodná například pro soutěžní použití v kategorii EPA kombat i pro běžné akrobatické létání.


RC letadlo Messerschmitt Bf 109F Boremski ARF od české firmy Hacker Model je vyrobeno moderní CNC technologií z "téměř nezničitelného" materiálu EPP, díky kterému modelu nevadí ani agresivní létání při airkombatu - soubojích se stuhou. Všechny EPP díly modelu jsou již z výroby kvalitně potištěny.

Stavebnice EPP modelu Bf 109F "Boremski" obsahuje: barevný trup, křídlo, výškovku a směrovku, průhlednou kabinu, lože motoru, táhla, veškeré drobné příslušenství a detailní stavební návod v češtině. Modely mají po osazení podle použité výbavy letovou hmotnost od 340g.

RC letadlo Messerschmitt Bf 109F Boremski od Hacker Model splňuje pravidla kategorie EPA a lze se s nimi účastnit soutěží v kategorii aircombat. Více o soubojovém létání v kategorii EPA se můžete dozvědět na stránkách www.epacombat.cz.

Na sestavení a osazení modelu Vám stačí jeden večer. Po případné havárii lze model rychle opravit za pomoci vteřinového lepidla a aktivátoru.

Upozorňujeme, že součástí tohoto modelu není RC výbava - jen samotná stavebnice RC letadla z EPP materiálu bez motoru, regulátoru, serv, baterie a vysílače s přijímačem!

Parametry zboží Stavebnice RC letadla Hacker Model Messerschmitt Bf 109F - Boremski

Rozpětí840 mm
Délka720 mm
Prázdná hmotnostcca 200 g
Letová hmotnost360 g
KamuflážEberhard von Boremski, německé eso z druhé světové války
 
Doporučené vybaveníminimálně 4-kanálový RC vysílač
 lehký přijímač
 3 mikroserva (o hmotnosti cca 9g)
 střídavý elektromotor cca 120-150W (např. MEGA 400/7/12)
 elektronický regulátor 12-18A
 unašeč vrtule
 kužel
 vrtule cca 8x6” (přesný rozměr podle zvoleného motoru)
 akumulátor LiPol (LiIon) 3s 1300 mAh