Plastikový model letadla Avro Vulcan (1:72) - Gift Set, včetně barev a lepidla - Airfix A50097

Plastikový model letadla Avro Vulcan (1:72) - Gift Set, včetně barev a lepidla - Airfix A50097Novinka!
Plastikový model letadla Avro Vulcan (1:72) - Gift Set, včetně barev a lepidla - Airfix A50097 Plastikový model letadla Avro Vulcan (1:72) - Gift Set, včetně barev a lepidla - Airfix A50097 Plastikový model letadla Avro Vulcan (1:72) - Gift Set, včetně barev a lepidla - Airfix A50097

Cena: 1020 Kč

Běžná maloobchodní cena: 1079 Kč
stavebnice Airfix

Zboží je momentálně vyprodané,
není možné ho objednat.

  • Dlouhodobě nedostupné.

    Momentálně nemáme informaci kdy bude opět dostupné.

  • Kód: c30-A50097
  • EAN: 5014429500978

  • Záruka produktu: 2 roky
  • Značka: stavebnice Airfix



Položky související s momentálně nedostupným zbožím Plastikový model letadla Avro Vulcan (1:72) - Gift Set, včetně barev a lepidla - Airfix A50097

Popis zboží Plastikový model letadla Avro Vulcan (1:72) - Gift Set, včetně barev a lepidla - Airfix A50097

Plastiková stavebnice letadla ke slepení. Velikost: 1:72. Balení obsahuje: 108 dílků ke slepení, lepidlo, štětce a barvičky.



XH558 byl vůbec posledním strojem Vulcan, který po dlouhých 33 letech opustil službu u RAF. Mezi lety 1986 a 1993 však vystupoval už jen jako přehlídkový letoun. Svůj poslední let absolvoval 23. března 1993 při přesunu za jeho novými majiteli na Bruntingthorpe Aerodrome v Leicestershiru, ministerstvo obrany se ho totiž rozhodlo odprodat.
V roce 1997 však malý tým vedený Dr. Robertem Plemingem začal osnovat odvážný plán, jehož cílem bylo dostat tento unikátní letoun zpět do vzduchu. Od začátku však bylo jasné, že by takový projekt byl velice náročný po technické stránce a ještě více po stránce finanční. Tím se však tento tým nenechal odradit a směle se vydal na dlouhou cestu, na jejímž konci měli spatřit XH558 znovu létat se vší parádou.
A konečně, čtrnáct let od svého odstavení ze služby a po investování více než 7 milionů liber, ve čtvrtek 18. října 2007 Vulcan XH558 znovu burácel oblohou. Dokonalý den pro létání, nezapomenutelný moment pro „Vulcan to the Sky team“.

Obsah balení
9 akrylových barev
2 štětce
1 lepidlo
Avro Vulcan B Mk2 XH558

Barevné schéma:
Avro Vulcan B Mk2 XH558

:
Měřítko: 1:72
Počet dílů: 108
Délka:
Rozpětí křídel:
Obtížnost: 3
Body Flying Hours: 2

Dárkové sady Airfix jsou ideální pro zkušenější modeláře. Součástí balení je vše, co potřebujete, tedy lepidlo, akrylové barvy i štětce.

Doporučeno pro děti od 8 let.

Pozor! Nevhodné pro děti do 8 let. Děti mohou výrobek používat pouze pod dohledem dospělé osoby.

Akrylová barva pro modeláře Humbrol Acrylic
Návod na použití: Vodou ředitelná akrylová barva. Před použitím barvu dobře promíchejte. Nanášejte štětcem přímo z plechovky. Při použití airbrushe nařeďte vhodným ředidlem, jako je například voda. Dvě tenké vrstvy jsou lepší než jedna silnější. Obvyklý poměr při ředění je 2:1 ve prospěch barvy. Nehořlavá báze, rychle zasychá, 1-2 hodiny do úplného zaschnutí, v případě lesklých a kovových nátěrů o něco déle. V případě potřeby zřeďte vodou. Použitím nevhodného ředidla se může barva zničit! Štětec a pomůcky ihned po použití vypláchněte vodou. Nádobku po použití pevně uzavřete. Po otevření spotřebujte co nejdříve, barva přístupem vzduchu zasychá. Chraňte před mrazem. Obsahuje konzervační činidla 5 Chlor-2-methyl-2H-isothiazol-3-one, 2-methyl-2H-isothiazol-3-one (3:1), 2- phenoxyethanol.
Upozornění: Uchovávejte mimo dosah dětí. Pozor! Nevhodné pro děti do 8 let. Děti mohou výrobek používat pouze pod dohledem dospělé osoby.

Poly Cement

Součástí stavebnice letadla je sada barev Humbrol, lepidlo a štětec.

Parametry zboží Plastikový model letadla Avro Vulcan (1:72) - Gift Set, včetně barev a lepidla - Airfix A50097

(5 ml)
Lepidlo na bázi rozpouštědla, které je vhodné výhradně pro lepení modelů.
Návod na použitíPoužívejte na běžné plasty používané při výrobě modelů včetně polystyrenu a ABS. Lepené plochy k sobě přitlačte mírným tlakem dokud nedrží. Spoj schne 10-20 minut, dokonale vytvrdne za 1 hodinu. Přečtěte a uschovejte.
Varování! Hořlavá kapalina a páry. Může způsobit ospalost nebo závratě. Opakovaná expozice může způsobit vysušení nebo popraskání kůže. Uchovávejte mimo dosah dětí. Zamezte vdechování par. PŘI VDECHNUTÍPřeneste osobu na čerstvý vzduch a ponechte ji v poloze usnadňující dýchání. Skladujte na dobře větraném místě. Uchovávejte obal těsně uzavřený.
Pozor! Nevhodné pro děti do 8 let. Děti mohou výrobek používat pouze pod dohledem dospělé osoby.