Plastikový model Monti System MS 53 - Mercedes Actros Actros L

Toto zboží je momentálně VYPRODANÉ a nelze ho objednat!

Plastikový model Monti System MS 53 - Mercedes Actros Actros L
Plastikový model Monti System MS 53 - Mercedes Actros Actros L Plastikový model Monti System MS 53 - Mercedes Actros Actros L

Cena: 240 Kč

Běžná maloobchodní cena: 252 Kč
stavebnice Monti System

Zboží je momentálně vyprodané,
není možné ho objednat.




Popis zboží Plastikový model Monti System MS 53 - Mercedes Actros Actros L

Model Monti System MS 53 - Actros L je tahač Mercedes-Benz Actros L. Mercedes Actros Monti System MS 53 v měřítku 1:48 patří do řady modelů Monti System PROFI, tedy mezi nejsložitější stavebnice s velkým počtem dílů.


Stavebnice Monti System MS 53 - Actros L se sestavuje bez nutnosti použití lepidla a nanášení barev, jednotlivé díly vyrobené z barevného plastu do sebe přesně zapadají. Pro dokončení věrného vzhledu modelu obsahuje model arch samolepek. Použité materiály neobsahují nebezpečné ftaláty, modely Monti System jsou pravidelně testovány renomovanou zkušebnou a splňují veškeré požadavky bezpečnosti a nezávadnosti podle normy EN71.

Mercedes Actros MS 53 - Actros L z řady Monti Systém 'profi' je při stavbě podle návodu vhodný pro stavitele od 8 let. Vůz lze ale podrobit i řadě individuálních úprav a udělat z něj téměř maketový model nebo jej využít jako základ pro stavbu zcela nového modelu auta. Doplňky k jednotlivým stavebnicím ve stejném měřítku jako je MS 53 - Actros L jsou vzájemně záměnné a dají se téměř libovolně kombinovat. Modely Monti Systém je také možné upravit do funkční podoby jako model na autodráhu nebo dokonce jako RC model na dálkové ovládání.

Stavebnice Monti System jsou vyráběny v České republice. V roce 1984 s nimi přišla na trh firma Vista, která za ně již v roce 1988 obdržela na Mezinárodním veletrhu v Lipsku zlatou medaili. V současné době ve výrobě modelů pod značkou Vista pokračuje firma Beneš a Lát a.s.

Parametry zboží Plastikový model Monti System MS 53 - Mercedes Actros Actros L

Měřítko modelu MS 53 - Actros L1:48
Typ vozuMercedes Actros
Kód Monti System0109-53
Náročnost sestaveníprofi
Doporučený věk8+

Příslušenství pro Plastikový model Monti System MS 53 - Mercedes Actros Actros L