Plastikový model letadla North American P-51D Mustang (1:72) - Starter Set, včetně barev a lepidla - Airfix A55107

Plastikový model letadla North American P-51D Mustang (1:72) - Starter Set, včetně barev a lepidla - Airfix A55107
Plastikový model letadla North American P-51D Mustang (1:72) - Starter Set, včetně barev a lepidla - Airfix A55107 Plastikový model letadla North American P-51D Mustang (1:72) - Starter Set, včetně barev a lepidla - Airfix A55107

Cena: 305 Kč

Běžná maloobchodní cena: 319 Kč
stavebnice Airfix

Zboží je momentálně vyprodané,
není možné ho objednat.

  • Dlouhodobě nedostupné.

    Momentálně nemáme informaci kdy bude opět dostupné.

  • Kód: c30-A55107
  • EAN: 5014429551079

  • Záruka produktu: 2 roky
  • Značka: stavebnice Airfix



Popis zboží Plastikový model letadla North American P-51D Mustang (1:72) - Starter Set, včetně barev a lepidla - Airfix A55107

Plastiková stavebnice letadla ke slepení. Velikost: 1:72; 13,6 cm. Balení obsahuje: 53 dílků ke slepení, lepidlo, štětec a 4 barvičky (30, 33, 64, 106).



North American P51 Mustang je považován za jedno z nejikoničtějších amerických stíhacích letadel druhé světové války. Postaven byl původně podle specifikací RAF pro britské jednotky. Větších změn doznal zejména po použití nového, výkonnějšího motoru Rolls Royce Merlin. Jeho dlouhý dolet a vynikající palebná síla z něj činily skvělé doprovodné letadlo, které dokázalo bombardéry ochránit během celé cesty do Berlína a zpět. Po skončení války sloužil také v Koreji a některými leteckými složkami byl používán až do počátku 80. let.

Barevné schéma:
North American Mustang IV, Peruť č. 112, Itálie, 1945

:
Měřítko: 1:72
Počet dílů: 53
Délka: 136 mm
Rozpětí křídel: 156 mm
Obtížnost: 1
Body Flying Hours: 1

Stavebnice řady Airfix Starter jsou ideální pro začátečníky. Každá z nich obsahuje lepidlo, štětec a čtyři akrylové barvy – zkrátka vše, co je potřeba k vytvoření úžasného prvního modelu!

Doporučeno pro děti od 8 let.

Pozor! Nevhodné pro děti do 8 let. Děti mohou výrobek používat pouze pod dohledem dospělé osoby.

Akrylová barva pro modeláře Humbrol Acrylic
Návod na použití: Vodou ředitelná akrylová barva. Před použitím barvu dobře promíchejte. Nanášejte štětcem přímo z plechovky. Při použití airbrushe nařeďte vhodným ředidlem, jako je například voda. Dvě tenké vrstvy jsou lepší než jedna silnější. Obvyklý poměr při ředění je 2:1 ve prospěch barvy. Nehořlavá báze, rychle zasychá, 1-2 hodiny do úplného zaschnutí, v případě lesklých a kovových nátěrů o něco déle. V případě potřeby zřeďte vodou. Použitím nevhodného ředidla se může barva zničit! Štětec a pomůcky ihned po použití vypláchněte vodou. Nádobku po použití pevně uzavřete. Po otevření spotřebujte co nejdříve, barva přístupem vzduchu zasychá. Chraňte před mrazem. Obsahuje konzervační činidla 5 Chlor-2-methyl-2H-isothiazol-3-one, 2-methyl-2H-isothiazol-3-one (3:1), 2- phenoxyethanol.
Upozornění: Uchovávejte mimo dosah dětí. Pozor! Nevhodné pro děti do 8 let. Děti mohou výrobek používat pouze pod dohledem dospělé osoby.

Poly Cement

Součástí stavebnice letadla je sada barev Humbrol, lepidlo a štětec.

Parametry zboží Plastikový model letadla North American P-51D Mustang (1:72) - Starter Set, včetně barev a lepidla - Airfix A55107

(5 ml)
Lepidlo na bázi rozpouštědla, které je vhodné výhradně pro lepení modelů.
Návod na použitíPoužívejte na běžné plasty používané při výrobě modelů včetně polystyrenu a ABS. Lepené plochy k sobě přitlačte mírným tlakem dokud nedrží. Spoj schne 10-20 minut, dokonale vytvrdne za 1 hodinu. Přečtěte a uschovejte.
Varování! Hořlavá kapalina a páry. Může způsobit ospalost nebo závratě. Opakovaná expozice může způsobit vysušení nebo popraskání kůže. Uchovávejte mimo dosah dětí. Zamezte vdechování par. PŘI VDECHNUTÍPřeneste osobu na čerstvý vzduch a ponechte ji v poloze usnadňující dýchání. Skladujte na dobře větraném místě. Uchovávejte obal těsně uzavřený.
Pozor! Nevhodné pro děti do 8 let. Děti mohou výrobek používat pouze pod dohledem dospělé osoby.

Zákaznící, kteří si koupili Plastikový model letadla North American P-51D Mustang (1:72) - Starter Set, včetně barev a lepidla - Airfix A55107 si zároveň také objednali: